Ben jij dé gesprekspartner voor al onze internationale relaties?

Wil jij een bijdrage leveren aan de inrichting van de internationale woonkamer van onze samenleving? Zoek je een uitdagende functie in een dynamische organisatie?

Dan hebben wij dé baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

Voor de sales afdeling zijn wij op zoek naar een:

Internationaal Accountmanager

Functieomschrijving:
In deze uitdagende internationale functie ben je verantwoordelijk voor de omzet- en margeresultaten bij de distributeurs. Je hebt proactief contact met potentiële en bestaande distributeurs & exportrelaties. Je biedt support, middels presentaties, producttrainingen en zorgt voor marketingondersteuning. Door vragen te stellen en te luisteren ben je in staat gesprekspartners te adviseren en informeren inzake hun wensen. Je zorgt dat de offerteaanvragen en orders correct aangeleverd worden bij de binnendienst. Daarnaast onderzoek je welke mogelijkheden er zijn om het export netwerk uit te breiden. Je gaat actief op zoek naar samenwerkingsverbanden en kansen in de exportlanden, onderbouwd met een businesscase, welke resulteren in een export jaarplan. Je bezoekt alle Europese distributeurs minimaal 1 keer per jaar en vertegenwoordigt VelopA op beurzen en andere externe internationale evenementen.

Gewenst profiel:


 • Je bent een commercieel ingestelde netwerker. 

 • Je bent contactvaardig en weet mensen te overtuigen. 

 • Het hebben van een dienstverlenende instelling is voor jou vanzelfsprekend. 

 • Je zoekt constant naar manieren om de verkoop te verbeteren. 

 • Je hebt ervaring met presenteren voor publiek. 

 • Je bent proactief, creatief, vernieuwend, meedenkend en vooruitstrevend. 

 • Je beschikt over een hbo opleiding, commerciële richting/internationale bedrijfskunde.
 • Je beschikt over goede communicatieve- en computervaardigheden.

 • Je hebt internationale marktkennis van de bouw en distributeurs verkoop
 • Je beschikt over relevante kennis over keurmerken en richtlijnen.

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
.
 • Je beschikt over goede kennis van de Engelse en Duitse taal, in woord en geschrift (Frans is pré).

Wat biedt VelopA:


De standplaats voor de uitvoering van de werkzaamheden is Leiderdorp. De sfeer is open, informeel en sterk verkoopgericht. Bij VelopA (alle vestigingen) werken 55 mensen. VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. Dit alles met een passie voor buiten, om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt VelopA BV ook ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw CV met een sollicitatiebrief waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Laura de Nijs.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures

Lees meer Over VelopA of bekijk onze andere vacatures of neem direct contact met ons op voor vragen of meer informatie via hrm@velopa.com of 071-5821533.